Sjuksköterska sökes till tjänst i Eskilstuna

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna mottagning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Här kommer du att möta patienter som varit med om olyckor eller drabbats av plötsligt allvarlig sjukdom. Vanliga åkommor inkluderar smärtor i bröst eller mage, andningssvårigheter, stora blödningar eller benbrott.

Om du är initiativtagande, självgående och kan behålla lugnet i intensiva situationer är detta uppdrag perfekt för dig.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåfkdwbkrasmhe Edekjiltxilrbnho
Tidsperiod
47-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Duqjkdåqjb a, nsdlh i Pxrfawwgtn
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka