Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Eskilstuna

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Denna enhet har 12 st vårdplatser varav fyra platser är för intensivvård med respiratorvård. Personalen på plats har olika ansvarsområden som t ex amning, hemsjukvård, handledning, smärtbehandling, omvårdnad m.m.

Verksamheten söker dig som är vidareutbildad inom barn eller iva. Har du tidigare erfarenhet av neonatalvård är detta meritererande.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag via Agila barnsjuksköterska

Arbetet som barnsjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Eskilstuna en spännande plats för sjuksköterskejobb

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gåeprlljilmowt, Fxvaaviysfevbijar aiO
Tidsperiod
48-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pqnilxåudb hg Bpdlskyogp
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka