Ledigt jobb för sjuksköterska i Eskilstuna

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Kirurgkliniken på detta sjukhus vill stärka upp sitt team med ytterligare sjuksköterskor. Här vårdas patienter inom kärlkirurgi, nedre- och övre mag-tarmkirurgi, urologi, bröst- och plastikkirurgi samt öron-näsa-hals. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom kirurgisk verksamhet såsom pre- och postoperativ vård, avancerad smärtbehandling, dokumentation samt kontakt med anhöriga och övriga vårdgivare.

Erfarenhet av kirurgi är meriterande, men inget krav. Uppdraget innebär främst nattjänstgöring.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Eskilstuna en spännande plats för sjukskötersketjänst

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yåiuqtpojymsxo, Tufsfobtgwmskries
Tidsperiod
15-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nxhjieæuhp ib ida ca QPAVUBGKDO
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka