Bemanningsjobb för sjuksköterska i Eskilstuna

Sjuksköterska sökes för spännande arbete på njuravdelning. Avdelningen har åtta vårdplatser och tar emot patienter som har en akut eller kronisk njursjukdom. Även patienter som är i behov av postoperativ vård efter en njurtransplantation vårdas här. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på njuravdelning. Arbetet är roligt, utmanande och omväxlande samt ger stora möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande arbete. Arbetstiderna är främst natt.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Eskilstuna en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håoigbxytkodjf Ntldjsabsxsecic
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gcveduånej bi afg ee Cnrnpgavts
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka