Bemanningsjobb för sjuksköterska i Eskilstuna

Vill du lära dig mer om ortopedisk vård och fortsätta att utvecklas i din roll som sjuksköterska? Ortopedkliniken söker nu dig som vill arbeta på vårdavdelning. Hit kommer patienter med akuta skador i skelett, muskler och leder.

I dina arbetsuppgifter ingår att förbereda patienten inför operation, ansvara för postoperativ omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och mer. Du jobbar patientnära och samarbetar med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Eskilstuna en spännande plats för sjukskötersketjänst

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nådrihmlvbjvax, Nwtoxtaswnhownk
Tidsperiod
45-49
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hxuauvåywa ge aifed IIXLXFYKMN
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka