Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Eskilstuna

Vill du jobba med vård av god kvalitet och hög patientsäkerhet? Nu behövs ytterligare en sjuksköterska till denna operationsavdelning.

Var med och bidra till att ge patienterna en trygg upplevelse, god omvårdnad och ett gott bemötande. Avdelningen har flera olika specialiteter såsom urologi, ortopedi, gynekologi, öron-näsa-hals och allmänkirurgi. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

De söker specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi och/eller operation. Passar detta uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som operationssjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som operationssjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cånijlhtpyneyw Kbjndvwgv
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kyxghuæmlm bg Wljhvedjnq
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka