Bemanningsarbete för operationssjuksköterska i Eskilstuna

Vill du jobba med vård av god kvalitet och hög patientsäkerhet? Nu behövs ytterligare en sjuksköterska till denna operationsavdelning.

Var med och bidra till att ge patienterna en trygg upplevelse, god omvårdnad och ett gott bemötande. Avdelningen har flera olika specialiteter såsom urologi, ortopedi, gynekologi, öron-näsa-hals och allmänkirurgi. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

De söker specialistutbildade sjuksköterskor inom anestesi och/eller operation. Passar detta uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Eskilstuna

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåiabdyoqejkcv Tjldamepu
Tidsperiod
4-22
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymsfhhæant ga Qogrfnnmuk
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka