Agila söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Eskilstuna

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Här kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt med egenansvar och ta ansvar för olika uppgifter.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Denna enhet ansvarar för ett upptagningsområde med konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera och ultraljud. Här utförs även en mängd olika behandlingar som exempelvis ballongvidgning och stentning av kranskärl samt bäcken- och benkärl.

Är du intresserad av radiologi och tycker detta verkar som ett kul och spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!..

Att ta sjuksköterskearbete som röntgensjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Eskilstuna en spännande plats för sjuksköterskejobb

Beläget mellan Mälaren och Hjälmaren är Eskilstuna en trevlig plats med många badmöjligheter. Här kan man välja mellan cirka 20 badplatser. De största orterna i Eskilstuna förutom själva centralorten Eskilstuna är Torshälla, Hällbybrunn och Skogstorp. I Eskilstuna hittar man också Parken Zoo där man kan se sällsynta och spännande arter från hela världen. Förutom djurparken finns det också flera åkattraktioner, caféer och restauranger. Eskilstuna är också hem till ett av Sveriges största band, Kent.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Eskilstuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aæqkdumexygoiv, Aåjrhwq
Tidsperiod
39-46
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nåhauikaboiclp Plh I gi fee dd RDBGLJRAMP
Region/kommun
Södermanland/Eskilstuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka