Ledigt jobb för sjuksköterska i Eslöv

Behov på 4 boenden för äldre samt ett för demenssjukdom och ett för korttid.

Boendenas storlek är mellan 38-56 platser och man arbetar med ytterligare en kollega eller har kollega att rådfråga.

Då det inte ingår någon helgtjänstgöring i detta avrop kan det gå bra även med sköterska som ej har körkort.

Sköterskorna som kommer kan behöva tjänstgöra på mer än ett hus

Vid varje boende finns det parkeringsmöjlighet.

Det finns också arbetskläder och skyddsutrustning på varje boende.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Eslöv

I Skåne län bildar tätorterna Eslöv, Mariehamn och Löberöd med flera Eslövs kommun. Sveriges 78:e största kommun ingår i "Stormalmö" även om kommunen ligger cirka 3 mil från Malmö. Sveriges slottstätaste kommun är flitigt nämnd i media, dels som Sveriges tråkigaste av Hans Ostelius och dels i julkalendern "Mysteriet på Greveholm". Eslöv erbjuder ett varierat utbud av aktiviteter och sevärdheter. Välvårdade anläggningar för kultur, bad och fritid. Till detta erbjuds ett rikt fritidsutbud i vacker miljö. Utmärkt på kartan i kommunen finns den gamla spritfabriken som bedömts ha ett särskilt historisk intresse, men luras inte av detta, kåken har stått övergiven länge och är ett omdebatterat ämne bland kommunens invånare.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Eslöv
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ldbåex Nuiuum Jåfdådtm
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eebbrjiæbeæbvb d, dhh ih Rndæv
Region/kommun
Skåne/Eslöv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka