Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett meningsfullt arbete med stort eget ansvar? Då ska du söka uppdraget på denna vårdcentral! Här arbetar ett kompetent team av läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, barnmorskor, BVC-sköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor och kurator. Dina arbetsuppgifter innefattar telefonrådgivning, triagering av patienter, såromläggningar och övrigt sedvanligt mottagningsarbete.

Vårdcentralen söker dig som är utbildad distriktssköterska, gärna med tidigare erfarenhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Sjuksköterskejobb i Fagersta

Kommunen vars historia är starkt förknippad med järn- och ståltillverkning består idag endast av tätorten Fagersta. Det gamla brukssamhället har varit hem till flera kända personer, bland andra Anitra Steen och hockeyspelarna Ulf Samuelsson och Tomas Sandström. I Fagersta kan du besöka världsarvet Engelsberg bruk och Oljeön, världens äldsta bevarade oljeraffinaderi. Eller varför inte ta en sväng förbi ”Sveriges mest öppna hembygdsgård” Fagersta Västanfors hembygdsgård. Här i Fagersta finns det vacker natur och bevarade miljöer värt att besöka. Strömsholms kanal som går genom kommunen är 11 mil lång och passerar 14 sjöar och 4 kommuner. Bland de 26 slussarna finns många fina miljöer att besöka.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Fagersta
Faktaruta
Uppdragsgivare
FBY Gsbcynbw yk - AW
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jlrxsråkby e egaab Nogaiyiv
Region/kommun
Västmanland/Fagersta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka