Bemanningsarbete för sjuksköterska i Fagersta

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Här vårdas främst personer som haft en stroke, hjärtinfarkt eller de som genomgått en ortopedisk operation. Du blir en del av ett vårdteam som jobbar för att dessa patienters återhämtning ska bli så bra som möjligt.

Arbetet är roligt, lärorikt och omväxlande med stora möjligheter att utveckla din kompetens!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Fagersta en spännande plats för sjukskötersketjänst

Kommunen vars historia är starkt förknippad med järn- och ståltillverkning består idag endast av tätorten Fagersta. Det gamla brukssamhället har varit hem till flera kända personer, bland andra Anitra Steen och hockeyspelarna Ulf Samuelsson och Tomas Sandström. I Fagersta kan du besöka världsarvet Engelsberg bruk och Oljeön, världens äldsta bevarade oljeraffinaderi. Eller varför inte ta en sväng förbi ”Sveriges mest öppna hembygdsgård” Fagersta Västanfors hembygdsgård. Här i Fagersta finns det vacker natur och bevarade miljöer värt att besöka. Strömsholms kanal som går genom kommunen är 11 mil lång och passerar 14 sjöar och 4 kommuner. Bland de 26 slussarna finns många fina miljöer att besöka.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Fagersta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ynicbjqs hhopjqy Klo g
Tidsperiod
5-15
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Puxqijåwsw i gbi da Funxyfbg
Region/kommun
Västmanland/Fagersta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka