Ledigt jobb för sjuksköterska i Fagersta

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Här vårdas främst personer som haft en stroke, hjärtinfarkt eller de som genomgått en ortopedisk operation. Du blir en del av ett vårdteam som jobbar för att dessa patienters återhämtning ska bli så bra som möjligt.

Arbetet är roligt, lärorikt och omväxlande med stora möjligheter att utveckla din kompetens!

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Fagersta?

Kommunen vars historia är starkt förknippad med järn- och ståltillverkning består idag endast av tätorten Fagersta. Det gamla brukssamhället har varit hem till flera kända personer, bland andra Anitra Steen och hockeyspelarna Ulf Samuelsson och Tomas Sandström. I Fagersta kan du besöka världsarvet Engelsberg bruk och Oljeön, världens äldsta bevarade oljeraffinaderi. Eller varför inte ta en sväng förbi ”Sveriges mest öppna hembygdsgård” Fagersta Västanfors hembygdsgård. Här i Fagersta finns det vacker natur och bevarade miljöer värt att besöka. Strömsholms kanal som går genom kommunen är 11 mil lång och passerar 14 sjöar och 4 kommuner. Bland de 26 slussarna finns många fina miljöer att besöka.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Fagersta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qhihiaeg fuysjex Lqg g
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Apgjhdævdi g cha fc Qtydyrwk
Region/kommun
Västmanland/Fagersta
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka