Agila söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du en engagerad sjuksköterska som brinner för att arbeta med barn och ungdomar inom den barn- och ungdomspsykiatriska vården? Då kan detta vara det perfekta uppdraget för dig.

Här arbetar man med utredningar, behandling och stöd till barn och ungdomar under 18 år som lider av svår psykisk ohälsa. Det kan inkludera tillstånd som nedstämdhet/depression, oro/ångest samt svårigheter med att hantera känslor och relationer till andra.

Vi söker efter en passionerad och kompetent sjuksköterska som trivs med att ge vård och stöd till barn och ungdomar som behöver psykiatrisk vård och behandling.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Fagersta

Kommunen vars historia är starkt förknippad med järn- och ståltillverkning består idag endast av tätorten Fagersta. Det gamla brukssamhället har varit hem till flera kända personer, bland andra Anitra Steen och hockeyspelarna Ulf Samuelsson och Tomas Sandström. I Fagersta kan du besöka världsarvet Engelsberg bruk och Oljeön, världens äldsta bevarade oljeraffinaderi. Eller varför inte ta en sväng förbi ”Sveriges mest öppna hembygdsgård” Fagersta Västanfors hembygdsgård. Här i Fagersta finns det vacker natur och bevarade miljöer värt att besöka. Strömsholms kanal som går genom kommunen är 11 mil lång och passerar 14 sjöar och 4 kommuner. Bland de 26 slussarna finns många fina miljöer att besöka.

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Fagersta
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ukncoaun vskwbfq, Dysu- chr wepoynysaahykbvx
Tidsperiod
21-31
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hæfqqttgirni bkrbsvj Nlxylvpr, Mibætp bræt Riathakayc, Vdmgéthrk, Nkqvgvrn chdff Sntxbhqn
Region/kommun
Västmanland/Fagersta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka