Distriktssjuksköterska sökes till uppdrag i Falkenberg

Nu söker vi en sjuksköterska för ett meningsfullt arbete inom hemsjukvården. Om du vill jobba med patientnära vård i ett varierande arbete, då är det här tjänsten för dig.

På uppdraget förväntas du utföra provtagningar, ge injektioner, göra såromläggningar, hjälpa till med näringstillförsel via dropp eller sonder och ge smärtlindring. Du kommer även att ha kontakt med anhöriga och utföra övriga vårdinsatser.

Arbetstiderna för detta uppdrag är främst natt.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila distriktssjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Falkenberg

Många känner till tv-satsningen Ullared med Ola-Conny och Morgan. Ta dig tid att besöka det stora varuhuset Gekås där du kan finna alltifrån kallrökt lax, en ny grill eller varför inte göra ett besök hos deras frisör? Är du mer intresserad av natur kan blåbärsskogen vid Slätten rekommenderas eller att ta en promenad längs med Skrea strand och ut på den 250 meter långa bryggan. Har du vägarna förbi citykärnan, missa inte Stadhuskuben i Falkenberg där det kontinuerligt ställs ut verk av privatpersoner, något som länge varit uppskattat.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Falkenberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mqvpgadgyh Hcrjkv
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mbnbxxjgyr kvsyab Pabscmvaeæghew gdbgg Ævbkt
Region/kommun
Halland/Falkenberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka