Ledigt jobb för psykosocialt arbete i Falu

Vill du vara med i vår utveckling och investering för framtiden? Genom att säkerställa en trygg patientsäker vård skapar denna arbetsgivare en hållbar attraktiv arbetsmiljö för alla medarbetare.

Denna verksamhet kan kan erbjuda dig ett omväxlande, intressant och ansvarsfullt arbete. Du får möta många människor med olika behov.

Du kommer att träffa patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. I arbetsuppgifterna ingår att bedöma, planera, utföra samt följa upp omvårdnadsinsatser.

För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självgående.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som psykosocialt arbete ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Falu

Så många som 17 tätorter bildar kommunen där Falun är centralort. Av kommunens dryga 57.000 invånare bor nästan 65% i Falun. Historiskt sett har gruvan varit väldigt viktig och stadens ekonomi har stundtals varit helt beroende av kopparutvinningen. Så sent som på 1600-talet var Falun Sveriges näst största stad. Världsarvet Falun är inte bara själva Falu Gruva, utan hela landskapet runt omkring; Falu stad med sina historiska rödmålade kvarter och den lantliga bergsmansbygden. Här finns mycket att upptäcka, för hela familjen. Många restauranger i kommunen samarbetar med lokala slaktare och bryggerier för att kunna servera den perfekta måltiden. Ett besök på Blackstone Steakhouse, Smak Tapas eller Banken Bar & Brasserie rekommenderas av många.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Falu
Faktaruta
Uppdragsgivare
Erow Evawrh
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Psykosocialt arbete eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xxhm Yycsyy bii fc HBXYH
Region/kommun
Dalarna/Falu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka