Ledigt jobb för sjuksköterska i Finspång

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Denna närsjukvårdsklinik söker en sjuksköterska till sin verksamhet. Här möter du patienter som utreds och behandlas för olika medicinska sjukdomar, till exempel hjärt-, kärl-, och lungsjukdomar.

Enheten har plats 14 vårdplatser och här vårdas även patienter efter vissa kirurgiska ingrepp. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning såsom omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel och dokumentering.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Finspång en spännande plats för sjuksköterskearbete

Med sina 11 tätorter och Finspång som centralort består Finspångs kommun av typiska bruksorter där kanontillverkning och massproduktion av kulor ägde rum. Kommun är en av Sveriges sjö rikaste, och det skryter de gärna om. Med det som tillgång skapas fantastiska möjligheter för ett aktivt friluftsliv. Allt från bad och fiske, till att paddla kanot när sjöarna är öppna och att ta på sig långfärdsskridskorna när isen lagt sig. När du blir hungrig rekommenderas ett besök på Joan's Café och Bistro eller Sushiakademin.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Finspång
Faktaruta
Uppdragsgivare
Duaheæwf Ræfgobyxænqsojltjvaw
Tidsperiod
29-32, 35-44
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eogscwoagakåjik. ci-cd aeibf Vhltnåhg
Region/kommun
Östergötland/Finspång
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka