Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Flen

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

På detta uppdrag kommer du att ta emot patienter med stort varierande vårdbehov. Du som söker detta uppdrag kan vänta dig arbetsuppgifter som bland annat är att leda och planera omvårdnadsarbetet, läkemedelshantering, provtagning och kontakt med anhöriga.

Utöver detta samverkar du med myndighet, vårdcentral, hemtjänst, paramedicin och äldreboenden.

Har du tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet är detta meritererande. B-körkort är ett krav.

Välkommen att skicka in din ansökan om du finner detta intressant!

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjukskötersketjänst i Flen

Tätorterna Flen, Malmköping, Hälleforsnäs och Sparreholm med flera bildar tillsammans Flens kommun. Staden har vuxit fram vid tidpunkten då Flen 1862 öppnade järnvägsstationen. Flen har många orörda vattenområden som erbjuder några av de mest skygga djurarternas häckningsplatser. Det finns även många fina strövområden, naturreservat och sjöar som du med fördel kan stifta närmare bekantskap med genom någon av vandrings- eller cykellederna. För golfintresserade kan Norrtorps Golfbana rekommenderas. Banan slingrar sig runt den vackra Torpsjön. Flens kommun förknippas med bland annat goda prisbelönta ostar från Jurss Mejeri, rabarber och rabarberfestival, matmarknader och prisbelönta viner från vinodlingen i Blaxsta.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Flen
Faktaruta
Uppdragsgivare
Epskv ncbsbc
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cicåkrtmy cg ecf dh Rggyqækrbv
Region/kommun
Södermanland/Flen
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka