Sjuksköterska sökes till tjänst i Gällivare

Välkommen att söka jobbet som sjuksköterska på denna akutmottagning. Mottagningen har öppet dygnet runt och tar emot svårt sjuka patienter i alla åldrar.

Som sjuksköterska gör du en första bedömning och ser till att patienten får rätt vårdnivå. Tjänsten passar dig som är trygg i din yrkesroll och van att ta egna beslut. För dig med intresse för akutvård väntar en spännande och omväxlande arbetsplats.

Erfarenhet från liknande arbetsplats är meriterande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåosxwgji qivbmri Ihepvkhqrklqieot
Tidsperiod
15-18, 22-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Såvsdsxjf ge adb gb Hæwixywkv
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka