Bemanningsuppdrag för ambulanssjuksköterska i Gällivare

Är du intresserad av att stötta människor i akuta situationer? Då är detta uppdrag perfekt för dig! Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som tillsammans arbetar för att ge bästa möjliga vård.

Vi önskar att du är en ansvarstagande och självständig individ som är snabb i dina bedömningar och har en stark förmåga att prioritera.

Som ambulanssjuksköterska kommer du att ta hand om svårt sjuka patienter som drabbats av plötsliga fysiska åkommor eller skador från olyckor.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Gällivare?

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gæsxxxhhtlvld Gåvtelbys
Tidsperiod
18-24, 33-35
Efterfrågad kompetens
Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iærrlntjl bf gci ha Qåkborvuy
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka