Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här bedrivs intensivvård, hjärtintensivvård och uppvakningsavdelning. Du som söker kan förvänta dig ett stimulerande jobb med omväxlande arbetsuppgifter. På avdelningen finns en härlig teamkänsla och en välkomnande arbetsmiljö.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA, HIA och uppvakningsavdelning.

Verksamheten söker dig som är vidareutbildad sjuksköterska inom intensivvård.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som anestesisjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fæakyctsn gqgijoh EaJjLyr
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Påavgbnve kndfagd dae gb Xænlvxxkr
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka