Bemanningsuppdrag för barnsjuksköterska i Gällivare

Klinik söker sjuksköterska med ett genuint intresse av att arbeta med barn. Kliniken innefattar vård av nyfödda och spädbarn upp till och med 18 års ålder.

Den huvudsakliga uppgiften för dig som sjuksköterska är att sköta akutsjukvården gällande barnmedicin, barnkirurgi, barnortopedi för nyfödda och spädbarn, samt barn och ungdomar med kroniska sjukdomar.

Här vårdas även barn med sjukdomar i öron-näsa-hals. I akuta fall kan du även behöva assistera vid förlossning, samt vara med på akuta och planerade snitt i mån av tid.

Vidareutbildning inom barn eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är ett krav. Det är även önskvärt med tidigare erfarenhet av prematurvård från v 32 upp till 18 års ålder inom slutenvård.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnsjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gällivare en spännande plats för sjuksköterskearbete

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påbuyipgg ofwpsqb - Yhooorobfqmvhb
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uåxedrrbm ec bhegg WÆNEWUKXN
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka