Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gällivare

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter?

På avdelningen vårdas svårt sjuka eller skadade patienter samt patienter efter större operationer som behöver understöd av livsviktiga funktioner.

Personalen arbetar som ett team kring patienten med specialistläkare, intensivvårdssjuksköterska, undersköterska i samråd med patientens behandlande läkare.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåjxlgvpm tsqdehs, Uvawnolqfækcftcjqthfio
Tidsperiod
29-32, 34-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xæeneifgj ab fbhcb Gæxgedrjx
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka