Psykiatrisjuksköterska sökes till jobb i Gällivare

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Nu söker vi en sjuksköterska för uppdrag på en psykiatrisk vårdavdelning med 13 vårdplatser.

Här väntar ett meningsfullt arbete där du möter patienter i behov av psykiatrisk slutenvård. Vanliga diagnoser är psykossjukdom, depression, personlighetsstörning, missbruk och neuropsykiatriska sjukdomar. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av psykiatri.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjukskötersketjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Gällivare?

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Væfirxlqw nnrxbtr, dyoylqshine ucduihtlw
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Våtodusnj bg ecg bg Ocbsæ
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka