Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Gällivare

Söker du efter en spännande och händelserik arbetsplats där du kommer att möta patienter med olika vårdbehov? Då ska du definitivt söka detta uppdrag!

Nu söker vi en sjuksköterska för uppdrag på en psykiatrisk vårdavdelning med 13 vårdplatser.

Här väntar ett meningsfullt arbete där du möter patienter i behov av psykiatrisk slutenvård. Vanliga diagnoser är psykossjukdom, depression, personlighetsstörning, missbruk och neuropsykiatriska sjukdomar. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av psykiatri.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Gällivare

Kommunen som med de två största tätorterna Gällivare och Malmberget har utvecklats i nära samband med gruvnäringen. Är du redo att se hur arbetet med några av världens största maskiner går till? Följ med på en guidad tur i Sveriges största koppardagbrott Aitik. Eller du kanske lockas mer av ett besök i LKAB:s järnmalmsgruva 1.250 meter under jord? Här tas det fram järnmalm motsvarande 6.5 Eiffeltorn per dag. Om inte detta lockar så kanske ett besök i naturreservatet Dudret gör det. En klar dag kan du härifrån se en elftedel av Sveriges yta. Gällivare har ett stort utbud av matställen. Där hittar du allt från snabbmat, till caféer till fina restauranger som serverar rätter tillagade på råvaror från området.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Gällivare
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tægyaevji jfgpqqy, uwypaojyftb evmqjyaqb
Tidsperiod
1 (2024)-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Såfmwyith hh hbe fi Cdgnæ
Region/kommun
Norrbotten/Gällivare
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka