Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Gävle

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna medicinska akutvårdsavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Verksamheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, för en medicinsk akutvårdsavdelning med telemetri-övervakning. Avdelningen behandlar patienter med akuta medicinska besvär så som hjärtproblem, förgiftningar, diabetes eller mag-tarmbesvär.

Här arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, omvårdnad och behandling av sjuka patienter. Har du tidigare av medicin är detta meritirerande.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Gävle

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cæxxh ptmtcfh BWXL
Tidsperiod
8-12
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ikhkhkunmeæhto a feh eh Fæjby
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka