Ambulanssjuksköterska sökes till jobb i Gävle

Är du intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Denna enhet söker dig som legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsplats. De ser gärna att du är en ansvarstagande, självständig person som är kvick i bedömningar och har en god prioriteringsförmåga.

Som ambulanssjuksköterska behandlar du svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Enheten söker en legitimerad ambulanssjukvårdare med kompetens inom ambulans – samt intensivsjukvård.

Att ta uppdrag som ambulanssjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Gävle?

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cqyxmoyglk Apsxmtdfg/Civqec
Tidsperiod
3 (2024)-7 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad) eller Ambulans (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bdqjaytlekæeuj f chadc Fævtn
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka