Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Gävle

Brinner du för att arbeta och ge barn en god vård? Då ska du söka detta uppdrag. Verksamheten är i behov av fler kompetenta sjuksköterskor till sin avdelning.

Avdelningen har 11 vårdplatser och här vårdas barn och unga, 0-17 år, inom specialiteterna barnmedicin, kirurgi, ortopedi, öron-näsa-hals och BUP.

Som sjuksköterska på detta uppdrag är det meritirerande om du har tidigare erfarenhet inom barn – och ungdomsmedicin samt erfarenhet från barn - och ungdomssjukvård. Du kommer att jobba med sedvanliga uppgifter för sköterska på denna typ av avdelning.

Att arbeta som barnsjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som barnsjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Gävle

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eækpk lwconqm roj ffg wsax & wvxgxk
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Barn
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ooquctwjulækkf g haaea Låecf
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka