Agila söker barnmorska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gävle

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en förlösande barnmorska för att stärka upp sin verksamhet.

Verksamheten är en förlossningsavdelning med 6 förlossningssalar där det utförs ca 2000 förlossningar/år. På plats arbetar du i team om 3 barnmorskor och 2 undersköterskor, under dagtid finns även en koordinator på plats.

Det finns även 3 salar med patienter som kan ha inneliggande toxor, tidiga vattenavgångar, blödningar tidiga tidiga hemgångar.

Verksamheten söker dig som är legitimerad barnmorska samt har tidigare erfarenhet av arbete på förlossning.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Gävle

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sæoit uwxktjq, Fåpdmcujmhkrdastdnlixa
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Occblkvekxæenq i dfieg Bædlp
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka