Intensivvårdssjuksköterska sökes till arbete i Gävle

Modern uppvakningsavdelning med 20 vårdplatser söker nya medarbetare. På avdelningen vårdas patienter som genomgått både planerad och akut operation. Här utförs allt från kortare ingrepp till avancerad kirurgi, och även dagkirurgiska patienter förekommer.

Arbetsuppgifterna är varierande med omhändertagande och observation av postoperativa patienter, teknisk övervakning, samt administration. Med patienten i fokus erbjuds en spännande arbetsmiljö med stöttande arbetskamrater.

Teamet består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, sjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor.

Att ta sjuksköterskejobb som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som intensivvårdssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Gävle?

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oærrd fjslgbp Jfqlhwxiuxyblylfbbtars
Tidsperiod
26-33
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rxeuxdhhtqæaqv g dbghf Xætll
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka