Vi söker intensivvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Sjuksköterska som vill arbeta på intensivvårdsavdelning sökes för att stärka upp vårdteamet på plats. Patienterna på denna avdelning är svårt sjuka och kräver din fulla uppmärksamhet.

Arbetsgruppen består av intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, narkosläkare och fysioterapeut.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA. Du får ett självständigt, roligt och utvecklande arbete i varierande tempo.

Verksamheten söker dig som har specialostutbildning inom intensivvård.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som intensivvårdssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Gävle en spännande plats för sjuksköterskejobb

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåtym qypsupq, Gteqaworoæfrpstejbtsip
Tidsperiod
31-34
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kbpbxjvseuæutk f ibffb Vævxe
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka