Ledigt jobb för sjuksköterska i Gävle

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna medicinska akutvårdsavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Verksamheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, för en medicinsk akutvårdsavdelning med telemetri-övervakning. Avdelningen behandlar patienter med akuta medicinska besvär så som hjärtproblem, förgiftningar, diabetes eller mag-tarmbesvär.

Här arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, omvårdnad och behandling av sjuka patienter. Har du tidigare av medicin är detta meritirerande.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att hantera din önskan!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gävle en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæcgc elqrrwa FCVC
Tidsperiod
24-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Agnlqkyldhåyor c ifd ie Cæpuh
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka