Sjuksköterska sökes till jobb i Gävle

Är du redo för ett nytt uppdrag? Sjuksköterska sökes till denna medicinska vårdavdelning med inriktning njursjukdomar, hematologi och internmedicinska sjukdomar.

Hit kommer patienter med akut leukemi, akut njursvikt och personer i behov av njurutredning. Även transplanterade patienter vårdas här. För denna roll söker avdelning dig, sjuksköterska som är trygg i din roll, självständig och ansvarstagande.

Uppdraget innefattar sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på medicinsk avdelning.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Gävle

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fåtkq tsoymlp lcs dce tclt- ubi rrfmjydcghkrbccwfjc
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kmydsrwmkoæthv g eebgd Væmbg
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka