Sjuksköterska sökes till jobb i Gävle

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna avdelning med inriktning kardiologi. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Avdelningen har 21 platser för eftervård av patienter med hjärtinfarkt och andra hjärtsjukdomar. Här vårdas även patienter med kronisk hjärtsvikt, patienter med förmaksflimmer som elektivt ska el-konverteras, postoperativa hjärtpatienter och de med behov av kontinuerlig EKG-övervakning.

På detta uppdrag kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kardiologiavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskearbete i Gävle?

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aædne pknsons cfu abe gmraofknrrc
Tidsperiod
39-41
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wårms dtpanow abh cg Næbhe
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka