Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gävle

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Du som söker kan förvänta dig ett roligt, omväxlande och utmanande arbete med härliga kollegor.

Till intermediär geriatrikavdelning sökes en sjuksköterska för att stärka upp vårdteamet på plats. Här vårdas geriatriska patienter med varierande sjukdomar och skador.

Avdelningen har idag 16 vårdplatser där det bland annat bedrivs infektionsvård I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.

Du som söker uppdraget får gärna ha ett genuint intresse av att arbeta med äldre patienter. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom slutenvård är meriterande.

Sjuksköterskearbete hos Agila sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gävle en spännande plats för sjuksköterskejobb

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qæwem mlnounu kwfxthlnc/BJT
Tidsperiod
1 (2024)-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rtekuonjrwånxc b cfh cb Pæbex
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka