Sjuksköterska sökes till uppdrag i Gävle

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna hjärtintensivvårdsavdelning med sex vårdplatser vill utöka sitt vårdteam. De söker dig som är sjuksköterska som vill ta ett steg vidare i din yrkeskarriär.

Här bedrivs både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. Som sjuksköterska möter du patienter med varierande hjärtsjukdomar i behov av akut vård.

Du kommer att arbeta med bland annat hjärtövervakning, artärprovtagning och administrering av potenta läkemedel. Utöver detta ingår att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap samt NIV.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Gävle en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bålrm hnfxqgb, BMP
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qvssbfpjywåxbu c ffbgi Lådgc
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka