Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Gävle

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna avdelning. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Avdelningen har 21 platser för eftervård av patienter med hjärtinfarkt och andra hjärtsjukdomar. Här vårdas även patienter med kronisk hjärtsvikt, patienter med förmaksflimmer som elektivt ska el-konverteras, postoperativa hjärtpatienter och de med behov av kontinuerlig EKG-övervakning.

På detta uppdrag kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på kardiologiavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Gävle

Kommunens största kändis har sedan 1966 satts upp på Slottstorget i Gävle inför första söndagen i advent varje år, den berömda Gävlebocken. Dock är det sällan den står tills dess eftersom traditionen även innebär att bocken varje år utsätts för brandförsök. Kommunen har ett av Sveriges bästa och folkkäraste ishockeylag, trettonfaldiga svenska mästarna Brynäs IF. På hemmaplan i Gävlerinken arena bjuder laget kontinuerligt in till matcher från SHL när de möter andra professionella hockeylag. Är du i stan, passa på att besöka restaurangen Helt Enkelt Bar & Kök. Här möter du en varm miljö, trevlig personal och riktigt god mat. Be att köket komponerar din rätt utifrån säsongens specialiteter, brukar alltid vara lyckat!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävle
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uåqgr encjwim, Vlåyqydlqkbnkj
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oålet jhubany iedfh Måpor
Region/kommun
Gävleborg/Gävle
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka