Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Gävleborg

Är du intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsplats. Vi ser gärna att du är en ansvarstagande, självständig person som är kvick i bedömningar och har en god prioriteringsförmåga.

Som ambulanssjuksköterska behandlar du svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Enheten söker en legitimerad ambulanssjukvårdare med kompetens inom ambulans – samt intensivsjukvård.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Gävleborg?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Agvjocthed Kxdoertyu/Avqcvm
Tidsperiod
40-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad), Ambulans (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pawjchejevæyot b cbeca Wåcil
Region/kommun
Gävleborg/Ræhsa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka