Agila söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på detta operationscentrum. Här möter du patienter inom alla åldersgrupper från flera olika kliniker på sjukhuset, bland annat ortopedi, kirurgi, barn och medicin. En del extern anestesiverksamhet sker även, framför allt på röntgen där både MRT, DT och även interventionell teknik kräver sitt.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska inom angivet kompetensområde. Här väntar ett roligt och omväxlande arbete med goda möjligheter att bredda din kompetens.

Låter det som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta uppdrag som anestesisjuksköterska via Agila

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Gävleborg?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yemxaijhvhw kqdmevy Vutpobhlsqkemera
Tidsperiod
13-35
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mrojfwsmlx aa dabig Ykomaeiamb
Region/kommun
Gävleborg/Ouuvmaehnh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka