Anestesisjuksköterska sökes till arbete i Gävleborg

Denna operationsenhet bedriver både akut och planerad verksamhet.

De har nu behov av en sjuksköterska som kan stärka upp teamet på plats.

Enheten har närmare 110 medarbetare och varje år utförs cirka 12 000 operationer. Arbetet innefattar att ansvara för steriliteten, assistera kirurgen och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom kirurgi, kvinnosjukvård, urologi och ortopedi.

På avdelningen arbetar man tvärprofessionellt i nära team runt patienten för att erbjuda en god vård.

Vi söker dig, sjuksköterska med vidareutbildning som operationssjuksköterska.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Som anestesisjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som anestesisjuksköterska.

Varför sjuksköterskearbete i Gävleborg?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våtjj kpjibyf ixjgynpuvwynfben Dpnlfafax
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wrjpkpvsthåktc h hca bh Aåmnf
Region/kommun
Gävleborg/Fægcx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka