Bemanningstjänst för barnsjuksköterska i Gävleborg

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är uppdraget på denna verksamhet något för dig.

Kliniken består av en mottagning, vårdavdelning, lekterapi och neonatalavdelning. Här kommer du att möta barn upp till 18 år med både medicinska och kirurgiska sjukdomar.

Med ett brett spektrum av patienter blir arbetet roligt, omväxlande och stimulerande. Du blir en del av ett multiprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och rehab personal.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila barnsjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnsjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Gävleborg?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tpduqpvueg Tyxuhhoi, Hocp- uxv cscnfbxvxyrlskh
Tidsperiod
16-18, 30-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
q i Doimroltwi
Region/kommun
Gävleborg/Lrooxjluxd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka