Agila söker barnmorska till uppdrag i Gävleborg

Denna förlossningsenhet med tillhörande BB söker fler medarbetare som kan stärka upp teamet på plats. Vill du få möjlighet att utveckla dina kunskaper och vara med vid en ny liten människas första stund i livet, då är det hit du ska söka.

Ta chansen till ett roligt och givande arbete som även är varierande och utvecklande. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom BB, gyn och förlossning.

De söker dig som barnmorska alternativt sjuksköterska med erfarenhet från förlossningsarbete och akutsjukvård.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som barnmorska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjukskötersketjänst i Gävleborg?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Batdjrbywrp cigmiya, EF/Ijs/Kågijgbybwa
Tidsperiod
24 (2023)-33 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gxntatkhrr bd acdbd Bdbpqxnbyk
Region/kommun
Gävleborg/Hdqmkoucqj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka