Ledigt jobb för barnmorska i Gävleborg

Denna förlossningsenhet med tillhörande BB söker fler medarbetare som kan stärka upp teamet på plats. Vill du få möjlighet att utveckla dina kunskaper och vara med vid en ny liten människas första stund i livet, då är det hit du ska söka.

Ta chansen till ett roligt och givande arbete som även är varierande och utvecklande. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom BB, gyn och förlossning.

De söker dig som barnmorska alternativt sjuksköterska med erfarenhet från förlossningsarbete och akutsjukvård.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskejobb i Gävleborg

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ycljrwgrlca bfmehyg, XM/Qdy/Påiykxbfatf
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Radththvnr cb hdgch Flfqyryqga
Region/kommun
Gävleborg/Gbpoptxsvn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka