Ledigt jobb för barnmorska i Gävleborg

Denna förlossningsenhet med tillhörande BB söker fler medarbetare som kan stärka upp teamet på plats. Vill du få möjlighet att utveckla dina kunskaper och vara med vid en ny liten människas första stund i livet, då är det hit du ska söka.

Ta chansen till ett roligt och givande arbete som även är varierande och utvecklande. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom BB, gyn och förlossning.

De söker dig som barnmorska alternativt sjuksköterska med erfarenhet från förlossningsarbete och akutsjukvård.

Att ta sjuksköterskejobb som barnmorska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barnmorska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Gävleborg?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qymifytlkwt qkxxiim, QE/Aqf/Næiqbjjjhvt
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kliqnkwvtd de hgbdf Ukmietabvi
Region/kommun
Gävleborg/Bulmapuxxl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka