Agila söker distriktssjuksköterska till uppdrag i Gävleborg

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Verksamheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enheten söker en till medarbetare som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Här blir du en del av ett engagerat och erfaret team som erbjuder bästa möjliga vård till sina patienter.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar samt att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd.

Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd och i alla åldrar.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan!

Att ta arbete som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som distriktssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Gävleborg

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåyes Tak Bæowhmuaeqih
Tidsperiod
6-34
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fcnaiæyih ea gfabc LÅESU
Region/kommun
Gävleborg/Båkrr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka