Agila söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Gävleborg

Modern uppvakningsavdelning med 20 vårdplatser söker nya medarbetare. På avdelningen vårdas patienter som genomgått både planerad och akut operation. Här utförs allt från kortare ingrepp till avancerad kirurgi, och även dagkirurgiska patienter förekommer.

Arbetsuppgifterna är varierande med omhändertagande och observation av postoperativa patienter, teknisk övervakning, samt administration. Med patienten i fokus erbjuds en spännande arbetsmiljö med stöttande arbetskamrater.

Teamet består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, sjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor.

Att ta bemanningsuppdrag som intensivvårdssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Gävleborg?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kævfc vrhlgnd Qkiwdslkdrvpuxcpmhntcl
Tidsperiod
44-52
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ckebegpfwaælky d cadib Gæjxd
Region/kommun
Gävleborg/Qæfwv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka