Bemanningstjänst för sjuksköterska i Gävleborg

Är du ute efter ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då ska du söka detta uppdrag! Kirurgavdelning med 30 vårdplatser har behov av en sjuksköterska till sitt team.

Uppdraget innefattar sedvanligt arbete som sjuksköterska på kirurgavdelning, bland annat pre- och postoperativ vård, smärtlindring och teamarbete. Här får du en stimulerande och utvecklande arbetsplats där människan är i fokus.

Tidigare erfarenhet av kirurgi är meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Gävleborg

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ylfjjbmxlaq lllwcng, hewvwrahy a
Tidsperiod
26-29, 31-33
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Edqpogyuhm ah heb gg Altvujrrar
Region/kommun
Gävleborg/Nixuaegani
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka