Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Gävleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare.

Denna hjärtintensivvårdsavdelning med sex vårdplatser vill utöka sitt vårdteam. De söker dig som är sjuksköterska som vill ta ett steg vidare i din yrkeskarriär.

Här bedrivs både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. Som sjuksköterska möter du patienter med varierande hjärtsjukdomar i behov av akut vård.

Du kommer att arbeta med bland annat hjärtövervakning, artärprovtagning och administrering av potenta läkemedel. Utöver detta ingår att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap samt NIV.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Gävleborg?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæybp krpbbhi DAA
Tidsperiod
14-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vdiebruuwkætuh a aiabe HÆHYR
Region/kommun
Gävleborg/Oæaic
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka