Sjuksköterska sökes till jobb i Gävleborg

Modern uppvakningsavdelning med 20 vårdplatser söker nya medarbetare. På avdelningen vårdas patienter som genomgått både planerad och akut operation. Här utförs allt från kortare ingrepp till avancerad kirurgi, och även dagkirurgiska patienter förekommer.

Arbetsuppgifterna är varierande med omhändertagande och observation av postoperativa patienter, teknisk övervakning, samt administration. Med patienten i fokus erbjuds en spännande arbetsmiljö med stöttande arbetskamrater.

Teamet består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, sjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjukskötersketjänst i Gävleborg

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fæyej efutakg Tytvamhdsjwaaiqhiaerop
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lbuphmhwbxåajx b eeiic Iåxua
Region/kommun
Gävleborg/Sætst
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka