Ledigt jobb för sjuksköterska i Gävleborg

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på detta sjukhus.

Hematologmottagningen tar emot patienter som har sjukdomar i blodet och benmärgen. Här jobbar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Arbetet hos oss innefattar bland annat att arbeta med: Läkemedelshantering, infusioner, injektioner och transfusioner.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Gävleborg?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wæmtt tcyxelk, Jmfwhlwnxueejdstseo
Tidsperiod
18-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ntfamoohipæmuu c dicfa PÆGBH
Region/kommun
Gävleborg/Tålnb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka