Bemanningsjobb för sjuksköterska i Gävleborg

Hälsocentralen söker en allmänspecialist för ordinärt vårdcentralsarbete under perioden. Arbetet kommer att innebära både drop-in-mottagning och planerade besök.

Arbetstider: 08.00-17.00

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Gävleborg?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pseabocbv Ixaxn
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nywjpagwmstopd c cdcgb Bnpmosicp
Region/kommun
Gävleborg/Entmdnydx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka