Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Gävleborg

Vill du vara en del av ett fantastiskt team där fokus ligger på att erbjuda högkvalitativ vård. Vi söker flera kunniga medarbetare som kan bidra till att stärka och berika vår verksamhet.

Uppdraget innefatta de vanliga arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med ett dedikerat team, där huvudmålet är att säkerställa varje individ får en trygg och säker vård samt ett vänligt bemötande.

Genom att bli en del av vårt team får du inte bara möjligheten att utöva din kompetens som sjuksköterska utan även chansen att växa och utvecklas professionellt.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Att ta sjuksköterskejobb i Gävleborg

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Såydg Gpaxbr - Qåbfg luruvu
Tidsperiod
52-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sihudagscy Chiood podm e afi dd Gåpav
Region/kommun
Gävleborg/Kærvy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka