Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du vara en viktig del av vårt fantastiska team, där vår främsta inriktning är att erbjuda högkvalitativ vård. Vi letar efter kompetenta medarbetare som kan bidra till att stärka och berika vår verksamhet.

Ditt uppdrag kommer att omfatta de vanliga arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen, och du kommer att arbeta i nära samarbete med ett dedikerat team. Vårt huvudmål är att säkerställa att varje individ får en trygg och säker vård, samtidigt som vi strävar efter att ge ett vänligt och respektfullt bemötande.

Genom att bli en del av vårt team kommer du inte bara att få möjligheten att utöva din kompetens som sjuksköterska utan även chansen att växa och utvecklas professionellt.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Gävleborg en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jfatjækjax
Tidsperiod
50-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Srddrk fæe h aib be Bsiwb
Region/kommun
Gävleborg/Cædsc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka